24. Miltä joulu kuulostaa?Miltä joulu kuulostaa? Jokaisella on siitä persoonallinen, oma näkemyksensä.

Arvoisa joulukalenteirin tekijä, mikä on suosikkijoululaulusi?


Chris Rea - Driving home for Christmas. Pidän tämän kappaleen tunnelmasta ja sanoista, unohtamatta esittäjän ihanaa ääntä. Tämä on kuulunut lempi joululauluihini jo ainakin 10 vuotta. Tämä on ensimmäinen joululaulu jonka kuuntelen suunnilleen marraskuun puolessa välissä ja tästä alkaa minun joulu.
- Leonor
Tonttujen jouluyö, koska pidin siitä lapsena ja osasin leikkiä sen ja koska pidän tontuista, varsinkin kotitontuista ja navettatontuista. Harry Potterillakin oli tonttu, joka auttoi häntä ja huolehti hänestä.
- Nina

 

Ihan omaa suosikkia en Youtubesta löytänyt, mutta tämän voisi mainita: Handel -〈Messiah〉oratorio, HWV 56 / "For unto us a Child is born".
- Saara


Saako linkittää Bing Crosbyn koko White Christmas -levyn?
- NinniMarjo Leinonen - Jouluaattona Kännissä.
- Lehmis
Varpunen Jouluaamuna Marco Hietalan laulamana. Perusteena: Asenteella vedettyä joululaulantaa, myös muut Raskasta Joulua -kokoonpanon laulut kestävät kuuntelua. Tässä kappaleessa hevilaulanta kohtaa Topeliuksen surullisen kauniin runon. Lisää saman kokoonpanon tulkintoja voi katsoa Nelonen 24.12. klo 22.
- Riikka
Maa on niin kaunis. Tämä joululaulu vie minut suoraan lapsuuteen ja lapsuuden joulukirkkoon, joka täyttyi isän komealla äänellä laulamista sävelistä. Isän lauluista ei äänitteitä enää löydy, mutta sävelet säilyvät.
- Liisa

Jaa Google Plussassa

0 kommenttia :

Lähetä kommentti